۱۳۹۶ فروردین ۳۱, پنجشنبه

Många isis s medlemmar som bor i Sverige döljer sina riktiga tänkar och luras svenska myndigheter. dem islamiska terrorister är så skickliga och kan så lätt lura och ljuga för Europeiska folket.


Många isis s medlemmar som bor i Sverige döljer sina riktiga tänkar och luras svenska myndigheter. dem islamiska terrorister är så skickliga och kan så lätt lura och ljuga för Europeiska folket.
som vi har fått information över 2000 islamiska terrorister lever i Sverige 189 personer är riktiga isis trogna 85 personer av dem bor i Skåne.


De dölja sina riktiga tänkar och visa sig som en vanliga   personer, men i principen de är väldigt farliga i framtiden för svenska samhället.
mellan 2013, 2014, 2015 och 2016 kom väldigt många från Syrien till Europa flera av isis medlemmar lyckade ta sig till Europeiska länder , speciellt till  Sverige, Danmark, Norge och finland .
Därför att vi kräver svenska myndigheten för att undersöka dem som kommer i från Syrien och Irak efter 2013 Dem måste träffa psykologer för att psykologerna kunna veta om dem är farliga eller inte.
Därför att dem som är isis den islamiska brutala terror organisations medlemmar och bor i Sverige brukar dölja sina önda sidor och visa andra sidor för svenska folket och svenska myndigheter så dem kan så lätt luras svenska myndigheter.
Just nu som vi har undersökt det finns många islamistiska extremister som bor i Sverige och har jobb med bra lön, bara i Skåne  vi undersökte en av dem som har varit med isis  har jobb och tjänar varje månade 27000 svenska kronor.
Men det finns många andra anti isis har inte jobb och även får inte något arbete  det betyder att  dem sa välkommen till isis därför att dem har bra lön och har jobb idag i Sverige .
som mina vänner har medellat mig det finns väldigt många isis anhängare i Stockholm, Göteborg  och andra svenska städer som rör sig fritt utan att bli frågat av någon av myndigheterna.

Som vi har undersökt abu omar al shishani syskon bor i Sverige  och några av dem har tagit bort slöjan för att man kunna inte misstänka dem,  tre av Abu omar al shishani jobbar på en svenskt stort företag, vi snart kommer med namn på företaget som terroristtiska syskon jobbar inom vi måste undersöka och sk ha 100%   bevis om dem som jobbar i Sverige och  namn på företagt som terroristerna jobbar inom.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر