۱۳۹۹ تیر ۲۸, شنبه

علی رضوانی بازجو و شکنجه گر اطلاعات تروریستی سپاه شناسایی شد



علی رضوانی بازجو و شکنجه گر اطلاعات تروریستی سپاه شناسایی شد علی رضوانی زیر نام خبر نگار و در پوشش خبرنگاری برای شناسایی مخالفین رژیم آخوندی چند باری به خارج اعزام شده است
علی رضوانی (زاده ۲۸ آذر ۱۳۶۳ در تهران


#علی_رضوانی؛ بازجوی سازمان تروریستی حفاظت اطلاعات سپاه، ولی در لباس یک خبرنگار...
خوب نگاه کنید این بازجوی کثیف جمهوری اسلامی است که در لباس خبرنگار صدا و سیما رفته سراغ متهم محکوم به اعدام و با لودگی می خندد و او را مسخره می کند.
#روح_الله_زم موسس سایت و کانال تلگرامی آمدنیوز، طعمه جدید مزدور رژیم هار اسلامی علی رضوانی بازجوی حفاظت اطلاعات سپاه که اینبار هم برای برنامه ۲۰:۳۰ اعتراف اجباری می گیرد.
در این اعترافات تلویزیونی که در تاریخ ۲۰ تیرماه ۱۳۹۹ از برنامه «بدون تعارف» ۲۰:۳۰ پخش شده، علی رضوانی با فاصله بسیار کمی مقابل روح‌الله زم نشسته است، هر دو روی مبل‌ های قهو‌ه‌‌ای رنگ نشسته و پشت به آنها پرده‌ای آبی سرتاسر اتاق را تا آنجا که لنز دوربین نشان می‌ دهد گرفته است.
این مزدور و بازجوی هار رژیم، صفحه تلفن‌ اش را به روح‌الله زم نشان می‌دهد و با خنده می‌ گوید: «کانالته، اون لحظه‌ای که خبر دستگیریت منتشر شد.»
روح الله زم در پاسخ به او، انگار موظف است جوابی بدهد می‌گوید: «این تازه شروع ماجراست.»
علی رضوانی در ادامه می‌گوید: «این لحظه‌ای که منتشر شد سازمان اطلاعات سپاه روح الله زم را دستگیر کرد و آرم سپاه اومد به جای کانالت. این رو ندیده بودی؟» روح الله زم: نه
حالا علی رضوانی وقیح‌تر می‌ شود و با خنده می‌ گوید: بعد می‌ دونی این صحنه چیش قشنگ بود؟ وقتی این منتشر شد به سرعت نور داشت اعضای کانالت می ریخت، همه داشتن در می‌رفتن.
روح‌الله زم که موظف به جواب دادن به بازجویش در مقابل دوربین‌های روشن است می‌گوید: «یعنی اعتبارش رو من بوده دیگه»
حالا رضوانی تکیه داده به مبل، با لحن تهدید آمیز و با همان خنده رو لب می‌ گوید: «آتیش بیار معرکه بودی!»
روح الله زم همان بلوز و شلواری را پوشیده که در مهرماه ۱۳۹۸، ساعتی پس از اعلام بازداشتش از سوی حفاظت اطلاعات سپاه برای دقایقی در اعتراف تلویزیونی ظاهر شده بود. پرده‌های آن صحنه در مهر ۱۳۹۸ نیز همان پرده‌های آبی رنگ ویدیو بازجویی منتشر شده امروز است. ظاهرا این همان مکانی است که از ابتدا بازداشت روح‌الله زم در آنجا نگهداری می‌شود.
در ادامه صحبت‌های از اضافه یا کاهش وزن روح الله زم، نقش سپاه در بازداشت او به همراه پخش تصاویری از زمان بازداشت با چشم‌ بند و در حالی که در صندلی عقب ماشینی نشسته بوده همراه می‌شود.
حالا سوال این است که چطور می‌تواند یک خبرنگار چنین گفتگوی با یک زندانی که هیچ‌کس حتی به گفته پدرش، خانواده او نیز قادر به ملاقاتش نبودند داشته باشد و اساسا برای چه منظور و هدفی این گفت‌وگو گرفته شده است.
می‌گویند آقای رضوانی لیسانس ارتباطات اجتماعی دارد و فعالیت خبرنگاری خود را از باشگاه خبرنگاران شروع کرده و پس از مدتی به عنوان خبرنگار به صداوسیما راه یافته است. اما برای اولین بار در آبان ۱۳۹۷ نام او به عنوان بازجو و مامور حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران در پرونده #کاووس_سیدامامی مطرح شد.
رامین سیدامامی، فرزند کاووس سیدامامی پس از پخش چند دقیقه‌ای از مستند «مظنونین همیشگی» در آبان ۱۳۹۷ به کمپین حقوق بشر در ایران گفت گزارشگر این مستند همان کسی است که به همراه ماموران اطلاعات سپاه چهارم تیرماه سال گذشته به منزلشان رفته و از مادرش بازجویی کرده است.
روح‌الله زم فقط یک متهم است که ماه ها از تماس با خانواده و شنیدن صدای دو کودک خردسالش محروم است اما با همدستی مزدور و بازجوی سپاه، او را به پای چوبه دار می برند.
مردم ایران، از #امیرحسین_مرادی، #سعید_تمجیدی و #محمد_رجبی سه جوان معترض اعتراضات آبان ماه ۹۸ هم #اعتراف_اجباری گرفتند و‌ آنها را هم به اعدام محکوم کردند. هنر پیشه و سلبریتی ها کجا هستید؟ مگر شما برای #جورج_فلوید گریه زاری نکردید، الان سکوت شما در برابر این اعترافات و اعدام‌ها یعنی بافتن طناب دار خود.
اما این همه ماجرا نبود، مدتی بعد مسیح علی‌نژاد، فعال حقوق بشر ساکن آمریکا در توییتر خود در آبان ۱۳۹۸ نوشت علی رضوانی به همراه دو نفر از ماموران اطلاعات بابل به خانه مادرش رفته برای ضبط اعترافات تلویزیونی علیه دخترش رفته‌ اند با این حال مادرش آنها را به خانه راه نداده است.
۴ جوان در آستانه اعدام ناعادلانه هستند. امروز سکوت ما در برابر این حجم از جنایات ضد بشری رژیم هار اسلامی، یعنی مهر تائید ما بر استمرار ظلم و ستم در ایران، یعنی مهر تائید سکوت بر ادامه وحشیگری
جمهوری اسلامی.

علی رضوانی، خبرنگار صدا و سیما و بازجوی سپاه

رامین سیدامامی: گزارشگر مستند «مظنونین همیشگی» صدا و سیما بازجوی مادرم بود
ایران اینترنشنال - در پی پخش چند دقیقه از برنامه مظنونین همیشگی از صدا و سیمای ایران که گفته شده درباره فعالیت بازداشت شدگان محیط زیستی است،‌ رامین سیدامامی،‌ فرزند کاووس سید امامی اعلام کرد: گزارشگر این برنامه همان کسی است که به همراه اطلاعات سپاه سال گذشته همزمان با بازی ایران پرتغال به منزل ما رفت و از مادرم بازجویی کرد.
رامین سیدامامی در گفتگوی اختصاصی با ایران اینترنشنال گفت: این گزارشگر به همراه تیمی از اطلاعات سپاه با چند وانت و جعبه به زیرزمین ما رفته و صحنه سازی کردند و شرایط به گونه‌ای بود که حال مادرم بد و به بیمارستان منتقل شد.
این برنامه شب گذشته پس از سه دقیقه پخش قطع شد و صدا و سیمای ایران دلیل آن را نقص فنی اعلام کرده است.
بیش از ۶۵۰ روز از بازداشت فعالان محیط زیستی می‌گذرد.
علی رضوانی، خبرنگار صدا و سیما یا بازجو؟
دویچه وله - علی رضوانی، خبرنگار صدا و سیما، در مستند مناقشه‌برانگیزی که صدا و سیما در مورد کاووس سیدامامی تهیه کرده، با یک کارشناس سازمان اطلاعات سپاه مصاحبه می‌کند.
علی رضوانی که فعالیت حرفه‌ای خود را از باشگاه خبرنگاران شروع کرد و با خبر‌های نیروی انتظامی وارد صدا و سیما شد، مجری برنامه "خارج از گود" بود.
علی رضوانی خبرنگار نیست، بازجو و همکار نهاد‌های امنیتی‌است که به همراه دو تن از ماموران اطلاعات بابل سراغ مادرم رفتند تا از مادرم در این گزارش تلویزیونی مصاحبه یا همان اعتراف علیه من بگیرند اما در روستای ما قمیکلا آنها را به خانه راه ندادند برای همین برادرم را گروگان گرفتند.
پس از پخش تصویر او در مستند "مظنونین همیشگی" رامین سیدامامی، فرزند کاووس سیدامامی، به "کمپین حقوق بشر در ایران" گفته است فردی که به عنوان گزارشگر در مستند "مظنونین همیشگی" حضور داشت، چهارم تیر ماه ۹۷ از مادر او، مریم ممبینی، بازجویی کرده است.
رامین سیدامامی گفته است مادرش پس از دیدن چند دقیقه مستندی که یکشنبه شب پخش شد، طوری آشفته و بدحال شده که به بیمارستان منتقل شده است.
کاووس سیدامامی، استاد دانشگاه و فعال محیط زیست، بهمن ماه ۹۶ پس از بازداشت، به دلایل نامشخصی در زندان اوین درگذشت. مرگ مشکوک این استاد ۶۴ ساله که یکی از شناخته‌شده‌ترین فعالان محیط‌‌ زیست در ایران بود، بازتاب بسیار گسترد‌ه‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.
نهادهای حقوق‌بشر از حکومت ایران خواستار توضیح علت بازداشت و چگونگی مرگ او در سلولی مجهز به دوربین مداربسته شدند. هنوز گزارشی رسمی در مورد علت مرگ کاووس سیدامامی منتشر نشده است.
مقامات امنیتی مدعی هستند که این استاد دانشگاه و دیگر فعالان محیط زیست که همزمان با او بازداشت شدند، جاسوس هستند. در حالیکه شورای امنیت ملی و همچنین وزارت اطلاعات و سازمان محیط‌ زیست ایران این اتهام را بارها رد کرده‌اند، فعالان محیط‌ زیست همچنان پشت میله‌های زندان هستند.
ساخت مستند "مظنونین همیشگی" با موضوع "پرونده متهمان محیط زیستی" صورت گرفته و تبلیغ گسترده برای پخش این فیلم در شبکه‌های اجتماعی، تلاش تازه‌ای برای توجیه علت بازداشت این فعالان به نظر می‌رسد.
نام علی رضوانی برای نخستین‌بار نیست که در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود. او که متولد سال ۱۳۶۳ در تهران است، دارای لیسانس رشته علوم ارتباطات است و "نچسب‌ترین خبرنگار" هم خوانده می‌شود.
او که خود را "خبرنگار ورزشی" می‌‌خواند، سال گذشته در واکنش به حضور یک داور زن در بازی‌های بسکتبال گفته بود که "انگار فدراسیون بسکتبال خیلی با کمبود داور روبرو شده، در حدی که یه داور خانم بازی آقایون رو قضاوت می‌کرد".
علی رضوانی متهم است که در پوشش خبرنگار، برای صدا و سیما برنامه‌هایی امنیتی مانند ۲۰:۳۰ اجرا می‌کند. مسیح علی‌نژاد، گرداننده کمپین مبارزه با حجاب اجباری، می‌گوید علی رضوانی بازجو و همکار نهاد‌های امنیتی ‌است. او می‌گوید که "علی رضوانی سراغ مادرم رفته تا از او در یک گزارش تلویزیونی "اعتراف" بگیرد".
به گفته رامین سیدامامی، رضوانی شب ۴ تیر سال ۱۳۹۷ هم‌زمان با بازی فوتبال بین تیم‌های ایران و پرتغال همراه ماموران امنیتی وارد خانه کاووس سیدامامی شده است.
رامین سیدامامی آن زمان در صفحه اینستاگرام نوشته بود: «ماموران با خود شش جعبه بزرگ آورده‌اند و آن را به زیرزمین خانه ما برده‌اند بدون این که کسی اجازه دهد شاهد فعالیت‌شان باشد. آیا پس از نزدیک پنج ماه از مرگ پدرم هنوز مدارکشان کافی نیست؟ قصد دارند مدرکی در آنجا بکارند؟ ضابطین در حال حاضر در محلند و کوچه را اشغال کرده‌اند. وکیل مدافع ما آقای کیخسروی در پایین منزل ما حاضر شد اما اجازه ورود نیافت.»
صدا و سیما ۲۶ بهمن ماه ۹۶ هم مستندی در برنامه خبر ۲۰:۳۰ پخش کرد که در آن شخصیت و فعالیت‌های کاووس سیدامامی را زیر سوال می‌برد و او را جاسوس می‌خواند. چنین مستندی نقض قوانین داخلی ایران و قوانین بین‌المللی در خصوص اصل برائت و همچنین نقض حریم خصوصی افراد است.
خانواده و وکلای کاووس سیدامامی با شکایت از صدا و سیما از مسوولان خواسته‌ بودند که به جای «فضاسازی امنیتی و هتک حیثیت» مرحوم سیدامامی درباره علت مرگ او «پاسخگو» باشند؛ شکایتی که به گفته رامین سیدامامی به جایی نرسیده است.
فرزند کاووس سیدامامی به کمپین حقوق بشر گفته است: «شکایت ما از صدا و سیما به جایی نرسید. ما هم می‌دانستیم که به جایی نمی‌رسد و شکایت ما بیشتر سمبلیک بود. می‌خواستیم بگوییم که مدرک شما درباره اتهام جاسوسی، تصویر پدرم است که سگ‌هایش را ناز می‌کند یا قلاب ماهیگیری او که در بیست و سی نشان می‌دهید با این ادعا که از این طریق این با اسرائیل ارتباط گرفته است.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر