۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۷, یکشنبه

تروریست کیست و مفهوم تروریست چیست؟


تروریست کیست و مفهوم تروریست چیست؟ 




در این راستا به دوستان و خوانندگان عزیز اطلاع میدهم در باره این مقاله که نزدیک به 11 صفحه میباشد در روزهای آینده منتشر میشود به طور کامل و در اختیار علاقمندان دنیای زانست و علم قرار خواهند گرفت

واژه تروریزم به کسانی و یا گروه های میگویند برای رسیدن به اهدافشان از رعب و ایجاد وحشت و ترس و ترور در میان مردم استفاده میکنند و سرکوب و اختناق هم در این چهارچوب قرار میگیرد نیروهای دولتی به دلیل برخورد قهر آمیز با شهروندان در چهارچوب تروریزم سازمان یافته دولتی قرار میگیرد.

هر ایده و تفکری که وحشت بی آفریند در چهارچوب این مفاهیم قرار میگیرد و تروریزم محسوب میشوند کسانی که چنین جوی برای مردم ایجاد میکنند تروریزم هستند.
اگر بخواهیم در باره مفاهیم صحیح و دقیق در باره مفهوم تروریزم دست به یک تحقیقات بیطرفانه و عادل بزنیم .
در اصل مفاهیم تعریف تروریزم به این شرح میباشد که هر کسی با نیات زخمی و یا عمل فیزیکی در این جهت دست به عمل بزند در ردیف تروریزم قرار میگیرد تروریزم به دین و یا مذهب و یا عقیده و یا ملیت خاصی تعلق ندارد در اصل بحث و تعریف ترور به این معناست که اگر کسی با نیات عمل فیزیکی به کسی دیگر حمله ور بشود در چهارچوب این تعریف قرار میگیرد و بعنوان تروریزم شناخته میشود خوا این فرد مسلمان باشد خوا مسیحی باشد خوا یهودی باشد و خوا بی دین و لامذهب باشد چون با نیات کشتن و یا زخمی نمودن دیگری به این عمل مبادرت نموده است تروریزم محسوب میشود و در مفاهیم و تعریف دقیق تروریزم هر کسی که خشونتگرا و دست به عمل خشونت آمیز بزند در اصل تروریزم محسوب میشود.
اگر بخواهیم در باره بوجود آمدن تروریزم اسلامی و در باره تشکلاهای افراطی اسلامی در خاورمیانه و بخصوص که امروز در کردستان نیز نفوذ دارند اینها و در ترکیه در رائس دولت قرار دارند و در تونس و لیبی و مصر دارند به طور حیرت انگیزی به سوی قدرت پیش میروند مورد بررسی دقیق قرار بدهیم و دست به ریشه یابی بزنیم باید به تاریخ گذشته برگردیم تا ریشه این افراطی گری را بیابیم و در نوشتهای خویش دچار اشکلات نشویم.
و درست شدن این تشکلها توسط کشورهای غربی و بخصوص فرانسه و بریتانیا تاسیس شده اند و وابسته به سرویسهای مخفی انگلستان و فرانسه بوده اند.
مصادف با انقلاب اکتبر 1917 در کشور روسیه به رهبری لنین و مقارن با پایان جنگ جهانی اول 1917 میلادی جمعیت آخوان المسلمین در قاهره پایتخت مصر تشکیل شد.
پروفسور آرتورتوین پی مسئول امور خاورمیانه در دولت انگلیس و یکی از ماموران عالیرتبه سرویس مخفی جاسوسی انگلستان به عنوان تئوریسین در پیدایش این گروه ظاهرا اسلامی دست داشت آن هم برای مقابله با کشور شوراها که تازه در روسیه تاسیس شده بود و جلو گیری از نفوذ کمونیستها در کشورهای عربی از این گروه اخوان المسلمین بعنوان ابزاری ضد سوسیالیستی استفاده می کردند.


انگلستان و فرانسه همیشه در صدد بوده اند تا مردم خاورمیانه به صورت واپسگرا باقی بمانند و مانع پیشرفت جامعه خاورمیانه میانه شده اند اگر در هر گوشه ای از خاورمیانه احزاب و یا سازمانی تشکیل شده باشد که بتواند مردم را آگاه کند و در جامعه پیشرفت به وجود بیاورد بلافاصله دولتهای غربی دخالت نموده اند و مانع این کار شده اند. و از نظر رواننشاسی رهبران و یا افرادی که خواستار پیشرف بوده اند شناسای نموده و در نهایت کنار زده اند و بجای او افراد افراطی و تنگنظر را کمک نموده اند.
بعد از تکمیل این مقاله در اختیاردوستان

و خوانندگان عزیز قرار خواهم گرفت 4 صفحه دیگر مانده که ترجمه اش کنم بعد از اتمام ترجمه بر روی وب سایتهایم و صفحه فیسبوکم قرار میگیرد
با سپاس فراوان ساموئیل کرماشانی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر